KladnoDnes.cz
KladnoDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu » Kladenský deník - sport

Sportovní zprávy z regionu

Kladenský deník - sport Zdroj: Kladenský deník - sport |

Junioři startují ve středu: pomůže hokejová hvězdička. Žáci slaví republiku

7. 5. 2024 | Nadějná generace kladenských hokejbalových mladíků vstupuje do extraligového play-off juniorů. Mladí Rysové budou chtít aspoň trochu napravit nepovedené vystoupení A týmu, který s pardubickým Svítkovem vypadl hned ve čtvrtfinále. Budou junioři úspěšnější? První duel se hraje ve středu 8. května v Městské aréně v Kladně od 17 hodin. Velký úspěch už mají za sebou mladší žáci Kladna, kteří se dostali na mistrovství republiky. ...

Velké derby o postup ovládla posílená Hřebeč, Knovíz otrávil rumunský sniper

7. 5. 2024 | /FOTO, VIDEO/ Zdá se, že o prvním postupujícím do okresního přeboru fotbalistů je rozhodnuto. Béčko Hřebče v očekávaném derby s Buštěhradem nabilo sestavu skvělými hráči áčka a soka deklasovalo 12:1. Těžko ho někdo zastaví a zdálo, že to samé platí ve III. třídě o Žižicích. Ty sice nemají ex-ligové čutálisty, ale jejich jarní forma je oslnivá. 

Britové si v úterý zahrají s Kazachstánem generálku na MS ve Slaném

7. 5. 2024 | Hokejový stadion ve Slaném čeká v úterý 7. května zajímavý zápas. Utkají se v něm účastníci nadcházejícího mistrovství světa v Praze Velká Británie a Kazachstán. Začátek utkání je v 17 hodin, vstupné činí 80 korun, děti do 4 let neplatí nic.

Kladno hází. Na Sletišti se chystá kvalitní mítink. Slibuje skvělou atletiku

7. 5. 2024 | Bude to opět velký atletický svátek. Ovšem termín mítinku Kladno hází a Kladenské memoriály se protentokrát posunul výrazně dopředu. Zatímco v minulosti se konal v červnu, letos se diváci přijdou podívat na Sletiště už ve středu 22. května. Důvodem posunu jsou letní olympijské hry v Paříži a zároveň i mistrovství Evropy, které v první polovině června hostí Řím.

Okres: Družec jde do čela, šmiknul i Velvary. Hrdlívský Dracula vycenil zuby

6. 5. 2024 | Fotbalisté Družce zase řádně zahýbali postupovými kartami v okresním přeboru, když doma přehráli další mužstvo jara Velvary B. Družečtí jsou na tom aktuálně nejlépe ze všech týmů, ale mají o zápas víc. Překvapením kola je Hrdlív, který se chová jako hrabě Dracula. Když je den, spí a dostává těžké direkty. Jenže tentokrát nastala zřejmě půlnoc, hrabě vycenil zuby a Smečno si v derby odvezlo bůra. Ohrožených mužstev je ale mnohem víc, od osmého místa dolů všichni. Spadnou totiž určitě čtyři týmy, ...

Tahouni Lhoty byli na Lánech vzteky bez sebe, Kudela dostal červenou

6. 5. 2024 | Hustá atmosféra doprovázela sobotní derby I. B třídy mezi fotbalisty Lán a Lhoty. Hosté se hodně zlobili na rozhodčího Kamila Orálka, nelíbila se jim jedna z dvou nařízených penalt a zákroky na zkušeného Matyáše Kudelu, který nevydržel a za kritiku rozhodčích dostal červenou kartu. Tomáš Vlasatý dokonce napsal trenéru Petru Caisovi, že v tomhle prostředí se mu fotbal už hrát nechce. Lány vyhrály 3:0 a jsou nyní záchraně celkem blízko, hosté mají nejtěžší boje před sebou. ...

Foto, video: Na pomezí slavili domácí. Dobrovíz se čekala, Hostouň šokovala

6. 5. 2024 | Na pomezí Kladenska a Prahy-západ se hrály v neděli v podvečer dva důležité zápasy fotbalové I. B třídy. V obou zvítězily domácí celky, ale zatímco od vedoucí Dobrovíze se triumf nad Slavojem Kladno čekal, v Hostouni domácí mladíci nečekaně nachytali hodně oslabené Vraný a výhrou 2:1 ho stáhli do sestupových vod.

Milín už má divizní jistotu, boj o stříbro pro Poříčany, jarní budíček Průhonic

6. 5. 2024 | /KRAJSKÝ PŘEBOR, OHLASY/ První dílčí úspěch v sezoně si mohou odškrtnout fotbalisté Milína. Po výhře v Tochovicích, na kterou stačila dalekonosná paráda Kvídy, už nemohou po zbylých šesti kolech skončit hůř než na druhém místě (i to už je při náskoku 18 bodů pustou teorií). Zajistili si tak jednu ze dvou středočeských místenek do příštího ročníku divize.

Kanonýr Kapek otočil zápas a vrátil na Braškov sestupové obavy

6. 5. 2024 | Fotbalisté Braškova sice vstoupili do zápasu proti spojenému týmu Mšece a Nového Strašecí dobře a vedli, ale pak dvě situace neuhlídali a Jiří Kapek útočící na korunu krále střelců I. B třídy A skóre otočil. Jeho rozhodující gól rozzlobil domácí klub, když rozhodčí podle jeho zástupců přehlédl faul na brankáře Vošmíka. Nutno říci, že s výkonem mladého rozhodčího Matyáše Starého nebyla spokojena ani jedna strana. ...

Kdo po podzimu věřil Libušínu? Málokdo, ale porazil Dobrou a žije

6. 5. 2024 | Další důležité fotbalové derby hostil Libušín, ale zatímco na Braškov před týdnem nevyzrál, proti Velké Dobré se mu to povedlo. Vyhrál 2:1 a jeho naděje na záchranu - po zimě a prvním jarním kole hodně matná - zase lehce stoupla. Naopak Dobráci po jedné výhře ve Hředlích toho ukázali málo, původně aspirant na postup má stále větší starosti se záchranou.

Na MS s Kämpfem, ale bez Vrány i Noska. Nemají formu, vysvětlil trenér Rulík

5. 5. 2024 | S Davidem Kämpfem, ale zato bez Jakuba Vrány, Radima Zohorny nebo Tomáše Noska se představí česká hokejová reprezentace na mistrovství světa, které v Praze startuje v pátek. Trojice Vrána, Nosek, Zohorna se nevešla do závěrečné šestadvacetičlenné nominace trenéra Radima Rulíka, kterou oznámil v neděli večer dvě hodiny po generálce se Švýcarskem.

Rozjezd nadstavby: Sparta úspěšně vykročila za obhajobou, Slavia je v závěsu

5. 5. 2024 | Nadstavbová část první fotbalové ligy odstartovala. Vedoucí Sparta vstoupila do skupiny o titul výhrou 4:2 na Slovácku. Obhájci titulu udrželi čtyřbodový náskok před městským rivalem Slavií, která smetla Baník 5:0. Třetí Plzeň porazila Mladou Boleslav 3:0 a je o dalších deset bodů pozadu.

Skvělí gólmani v duelu Tuchlovic, dokeská parta narazila v Chlumci

5. 5. 2024 | /FOTOGALERIE/ Fotbalové Tuchlovice po dlouhé době bodovaly, na hřišti o záchranu bojující Dobříše to při mizerné koncovce však stačilo jen na bezbrankovou remízu. Doksům se po delší době naopak nevedlo, i přes prohru v však zůstávají v tabulce krajského přeboru o bodík před Tuchlovicemi.

Béčko Kladna slaví třetí výhru v řadě, zato Slaňáci dostali naloženo. Zbytečně

5. 5. 2024 | Rozdílné nálady panují ve fotbalových táborech B týmů Kladna a Slaného. Zatímco Kladeňákům se v posledních třech týdnech daří a nasbírali devět bodů, Slaný se po další vysoké prohře pořád musí obávat sestupu do I. B třídy.

Po hostině v Ústí přišlo na Velvary bolení břicha. Zápy se mohou přiblížit

4. 5. 2024 | Nelze mluvit o ničem jiném, než o obrovském překvapení! Lídr tabulky, velvarský Slovan, v 25. kole Fortuna:ČFL ve skupině B ve své tvrzi přišel o všechny body s celkem z druhé poloviny tabulky, s pardubickou rezervou.

Zakletý Motorlet a smutek kouče Rodingera. Ten oživí kariéru hráče

4. 5. 2024 | Po dlouhém čekání na výhru, která přišla proti Dukle B, si fotbalisté Sokola Hostouň zahráli v ČFL další zápas s pražským týmem. Motorlet, který body potřeboval víc než hosté, je nakonec urval díky trochu šťastné hlavičce Žížaly v 67. minutě. A pokračuje v tradici - Hostouni doma ještě nikdy výhru nenechal.

Výsledkový servis: Jak si o víkendu vedl váš oblíbený fotbalový tým?

4. 5. 2024 | Na jednom místě a přehledně i se střelci branek přinášíme výsledky víkendových zápasů fotbalových soutěží dospělých od České fotbalové ligy po IV. třídu Kladenska. 

Hřebeč zlomila zlou sérii, Slaňáky popravila koncovka a penalta, co neměla být

4. 5. 2024 | /FOTO, VIDEO/ Jestli bylo emotivní páteční divizní střetnutí fotbalistů Chomutova a Kladno o první místo v tabulce, tak sobotní derby ve stejné soutěži mezi Hřebčí a Slaným moc nezaostalo. Na vině byla hlavně penalta, kterou odpískal v 78. minutě pro domácí rozhodčí Tomáš Nejedlo a díky níž Hřebeč konečně poprvé na jaře vyhrála zápas – 2:1.

Divizní show se šťastným koncem pro Chomutov. Kladno musí na postup dál čekat

3. 5. 2024 | I čtvrtá česká fotbalová liga, říká se jí divize, může nabídnout exkluzivní podívanou. V Chomutově se o to postaral parádní stadion, skvělá návštěva dvou tisíc diváků a jednoznačně nejlepší týmy divizní skupiny B. Kladno potřebovalo tři body, aby ještě oživilo naději na postup, ale v remízovém utkání nezvládlo koncovku, domácí Filip Schreiner dal gól na 2:1 a většina fanoušků na stadionu tak mohla se svými borci oslavit téměř jistý posun do ČFL. Pro Chomutov je to během pár dnů už druhý postup, ...

U Pavelců se nehraje jenom fotbal, Tereza je velkým basketbalovým talentem

3. 5. 2024 | Je jí teprve 16 roků, ale už se probila do All Stars Teamu mistrovství České republiky basketbalistek do 19 let. Kladeňačka Tereza Pavelcová ukazuje, že má geny po rodičích a má našlápnuto k zajímavé kariéře – pokud vydrží a bude makat jako dosud.



Zpravodajství KladnoDnes.cz

Aplikace PID Lítačka představuje unikátní vyhledávač tras nové generace

Aplikaci PID Lítačka pro cestování v Praze a Středočeském kraji využívají každý den stovky tisíc lidí. Představuje tak nepostradatelný nástroj pro každého, kdo se pohybuje v regionu. Nový vyhledávač tras přináší vyšší standard služeb vyhledávání, ...

ŘSD: Vrcholí tendr na zhotovitele dostavby dálnice D7 v úseku Slaný-západ - Kutrovice

Právě v těchto dnech vrcholí výběrové řízení na zhotovitele dostavby dálnice D7 v úseku Slaný-západ až Kutrovice. Trasu dlouhou více než tři a čtvrt k ...

Středočeský kraj a Hlavní město Praha chystají velkou soutěž na železniční dopravce

Středočeský kraj a Hlavní město Praha připravují výběrová řízení na dopravce ve veřejné drážní dopravě. S novými dopravci by měly na koleje vyjet nové ...

ČHMÚ vydalo ve Středočeském kraji výstrahu před nebezpečím vzniku požárů

Český hydrometeorologický ústav vydal dne 29. 4. 2024 výstrahu č. 000151 před nebezpečím vzniku požárů na území Středočeského kraje, platnou od 30. 4. ...

Středočeský kraj se ostře ohrazuje proti návrhu MČ Prahy 6 týkající se regulace dopravy při příjezdech z kraje

Rada Středočeského kraje na svém včerejším jednání přijala usnesení, ve kterém se ostře ohrazuje proti návrhu městské části Prahy 6 v souvislosti s pl ...



Úterý 7.5.2024
Středočeský kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes